Herkkupöytiä ja käsintehtyä tunnelmaa

Kyliltä kartanolle torilla oli kahden päivän ajan n. 20 tuotteiden myyjää. Tarjola oli erilaisia käsityötuotteita mutta myös paljon syksy satoa ja monenlaista suuhunpantavaa.

osuuskunta

Osuuskunta Vuoksen Taitajien Sini Holopainen, Anni-Kaisu Untila ja Anu Kudjoi olivat Kyliltä kartanolle myyntipöydän takana nyt ensimmäistä kertaa. Itse tapahtuma on kaikille tuttu aiemmilta vuosilta.

Nuorten naisten muodostama Osuuskunta Vuoksen Taitajat oli Kyliltä kartanolle -tapahtumassa nyt ensimäistä kertaa myymässä tuotteita.

– Tämä tapahtuma on kyllä tuttu jo aiemmilta vuosilta, mutta osuuskunta on perustettu vasta viime vuonna, käsityöläiset kertovat.

Yhdentoista nuoren osuuskuntalaisen joukko on valmistunut Saimaan Ammattiopistosta eri aloilta. Osuuskunta tarjoaa käsi- ja taideteollissuusalan palveluja, vaatetus- ja tekstiilialan palveluja, remontointi-, puuseppä-  ja maalauspalveluja  sekä liiketalouden ja hallinnon alan palveluja.

Kyliltä Kartanolle torilla mukana oli myytävänä käsitöitä, mutta Anni-Kaisu Untila sanoi tapahtuman toimivan myös markkinointina nuorelle osuuskunnalle.
– Kahden päivän aikana täällä on puhuttu niin paljon, että ääni on välillä mennyt, Anu Kudjoi nauraa.

Aika tavaran kaupitsee

Tänä vuonna vanhaa tavaraa oli tarjolla parissa kohteessa.

Ilomantsista saakka saapunut Meri Viljamaa myi mm.vanhoja Kotiliesiä. Vanhat lehdet kiinnostavat, Meri kertoi. Moni haluaa ostaa esimerkiksi oman syntymävuotensa tai lapsuutensa lehtiä.

vanhat lehdet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s