Maalaistorin ja vanahan tavaran torin myyntipaikkoja voi varata

Lauritsala-seura ry ja Lauritsalan alueen asukasyhdistys ry järjestävät useiden muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa Kyliltä kartanolle –tapahtuman jo viidennen kerran Lauritsalan kartanon ympäristössä. Tapahtuman ajankohta on tänä vuonna 22. – 23.8.2014.

Kyliltä kartanolle-tapahtuma on joka vuosi herättänyt suurta kiinnostusta ja kävijöitä on ollut runsaasti. Tapahtuma on kaksipäiväinen ja monipuolinen kokonaisuus, jonne toivomme mahdollisimman monen lappeenrantalaisen, lähitienoon asukkaan ja matkailijan löytävän tiensä. Vuoden 2014 tapahtumassa kävijöitä oli yli 2000.

Käsityöläismarkkinoilla, Maalaistorilla ja Vanhan tavaran torilla on n. 50 myyntipaikkaa Lauritsalan kartanon navetan ylisillä sekä muutama myyntipaikka navetan edessä. Ulkomyyjät tuovat oman pöydän ja mahdollisen telttakatoksen paikalle. Paikkoja on rajoitetusti, joten pyydämme järjestelyjen takia tekemään sitovan myyntipaikkavarauksen mahdollisimman pian.

Myyntiaika on lauantaina 22.8. klo 10 – 15 ja sunnuntaina 23.8. klo 12 – 16. Myyntipaikan hinta etukäteen maksettuna on kahdelta päivältä 30 € ja yhdeltä päivältä 20 €. Tapahtuman aikana maksettu paikkavuokra on 35/25 €. Työnäytöksiä esittäviltä myyjiltä ei peritä maksua.

Myyntipaikkailmoitus 2015

Varaukset ja lisätiedot:
Maalaistori ja Vanhan tavaran tori Käsityöläismarkkinat
Riitta Heiska Anne-Maija Laukas
040 502 9158 040 519 0107 ritvakka51@gmail.com annemaija.laukas@gmail.com

Tervetuloa kyliltä kartanolle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s