Haluatko tulla myymään maalaistorille?

Pursuvatko nurkkasi täynnä valmiita käsitöitä, joita haluaisit tulla myymään? Onko kesän sato ollut  runsas? Tule myymään tuotteitasi Kyliltä Kartanolle -tapahtuman maalaistorille 30.-31.8.

Lauritsala-seura ry ja Lauritsalan alueen asukasyhdistys ry järjestävät useiden muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa Kyliltä kartanolle –tapahtuman jo neljännen kerran Lauritsalan kartanon ympäristössä. Tapahtuman ajankohta on tänä vuonna 29. – 31.8.2014.

Kyliltä kartanolle –tapahtuma on muodostumassa jokakesäiseksi perinteeksi, koska se on herättänyt suurta kiinnostusta ja kävijöitä on ollut runsaasti. Tapahtuma on kolmipäiväinen ja monipuolinen kokonaisuus, jonne toivomme mahdollisimman monen lappeenrantalaisen, lähitienoon asukkaan ja matkailijan löytävän tiensä. Vuoden 2013 tapahtumassa kävijöitä oli yli 2000.

Käsityöläismarkkinoilla ja Vanhan tavaran torilla on 40 myyntipaikkaa Lauritsalan kartanon navetan ylisillä sekä Maalaistorilla 30 myyntipaikkaa navetan edessä. Maalaistorin myyjät tuovat oman pöydän ja mahdollisen telttakatoksen paikalle. Paikkoja on rajoitetusti, joten pyydämme järjestelyjen takia tekemään sitovan myyntipaikkavarauksen mahdollisimman pian.

Myyntipaikkamainos

Myyntiaika on lauantaina 30.8. klo 10 – 15 ja sunnuntaina 31.8. klo 12 – 16. Myyntipaikan hinta etukäteen maksettuna on kahdelta päivältä 30 € ja yhdeltä päivältä 20 €. Tapahtuman aikana maksettu paikkavuokra on 35/25 €. Työnäytöksiä esittäviltä myyjiltä ei peritä maksua.

Maalaistorin ja wanhan tavaran torin yhteyshenkilö on Riitta Heiska ,
puh. 040-5029158 tai ritvakka51@gmail.com .

Käsityöläismarkkinoiden yhteyshenkilö on Anne-Maija Laukas,
puh. 040-5190107, tai sähköpostilla annemaija.laukas@gmail.com

Riitta Heiska draamakierroksella 2011.

Riitta Heiska draamakierroksella 2011.

WP_20130901_004

Anne-Maija Laukas käsityömarkkinoilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s